CYBER SECURITY CENTER

ADAPTIVE RE-USE TO A CO-WORKING SPACE FOR PROVIDING JOY AND PRODUCTIVITY

The project consist of transforming the function of a current Computer LAB in to a Cyber Security Center. The client contacted me to completely change the atmosphere of the office, so we made a program with their needs and I started to develop a concept with natural elements such as wood, vegetation and incorporated a co-working table where everyone could share and work unified to increase their productivity. I placed also some seating furnitures like a hanging bubble chair to have a comfortable place to relax and rest.

THE CIRCULATION WAS CRUCIAL FOR THE PROJECT, EVERYONE NEEDED TO BE ABLE TO WALK ARROUND THE TABLE WITHOUT BEING DISRUPTED BY ANYTHING,

BECAUSE THEY ARE HELPING EACH OTHER OFTEN, AND NEED TO SEE WHAT OTHERS ARE DOING.

The design of a locker was needed by the program so I designed one sur-mesure within an empty space that is perceived as an element nished in the initial construction.

© Since 2018 by Samet YURTSEVER

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle